Struktura strani

Analiza strani preprečuje pojavljanje možnih napak na spletni strani kar se tiče področja B 2 C business to consumer. Gre se seveda za to, da se ustvari neko ravnotežno razmerje med obiskovalcem spletne strani in njeno vsebino, ki ne sme biti zavajajoča, ampak mora kratko opisati problem in tudi v parih stavkih osvetliti rešitev ter se izogibati dolgovezenju, saj je čas dragocen in nikoli se ne ve kdaj ga bo zmanjkalo. Analiza strani se naredi v več stopnjah, ki pa se med seboj navezujejo in so prepletene med seboj, a vsaka zase je svoja posebna faza s svojimi posebnostmi, ki jo odlikujejo v odkrivanju pomembnih dejstev za izboljševanje učinkovitosti med obiskovalci.

S tem se meri predvsem na preglednost in tudi na določeno mero iznajdljivosti, ki jo mora vsebovat vsaka stran posebej, saj zagotavlja avtonomijo brez primere in se od tega tudi loči od tistih povprečnih in absurdnih strani, kjer analiza strani ni bila izvedena in so zato polne napak in napačnih interpretacij ter preveč zgoščenega teksta, ki pa slabo vpliva na obiskovalca in ga celo v najhujših primerih odvrača ter s tem uničuje prepoznavnost strani, saj ji daje zelo globoko negativno konotacijo, ki pa je nezaželena v vsakem izdelovanju spletnih strani na visokem nivoju, ki zahteva določeno mero potrpežljivosti in poguma do izvirnosti, ki vodi proces ustvarjanja naprej. Analiza strani pa vsebuje tudi elemente, ki zelo prevladujejo tudi v monopolnih položajih podjetij.

To so predvsem načini privabljanja stranki, ki pa ne smejo in ne morejo biti preveč osladni, saj to avtomatično pomeni izgubo klientele, ki se odraža v številu obiskovalcev spletne strani na teden. Ko pa se poglobimo v problem, lahko uvidimo, da mnogo spletnih strani ne vsebuje vsega, kar bi dobra spletna stran morala vsebovati, ampak so narejene površno in brez vsakega spoštovanja do obiskovalca te spletne strani. Zato je vedno priporočljivo, da se uspešna podjetja in tista podjetja, ki želijo biti uspešna poslužujejo dejavnosti, ki se i zgovorno reče analiza strani.

Trackback

no comment untill now

Add your comment now